Erbjudanden!

Flûte-rea hos Manual och Pedal AB

Johannus Studio 150 + justerbar bänk!  

Vi erbjuder nu den populära Johannus Studio 150 i utförandet Light Riverside med sedvanlig parallellkonkav pedal  med stegvis eller steglöst höj- och sänkbar bänk som funkar för barn.  Funkar jättebra med hörlurar, förutom att högtalarna är utmärkta för hemmabruk. 

 • 86 250 kr inkl moms, frakt till dörr, stegvis justerbar bänk, konkav pedal och enkel inbärning.
 • 93 800 kr inkl moms, frakt till dörr, steglöst justerbar bänk, konkav pedal och enkel inbärning.
 • 81 800 kr inkl moms, frakt till dörr, fast bänk, konkav pedal och enkel inbärning.
 • 79 900 kr inkl moms. frakt till dörr, fast bänk, konkav pedal, egen installation och inbärning.

Pedalklaviaturen är parallell-konkav (BDO-standard).  Inbärningskostnader kan tillkomma. Extrakostnader för frakt kan tillkomma på orter som ligger mer än 30 mil från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Aneby.

Erbjudandet gäller t o m 30/4 2023. 

Mejla!

Orgelövning på riktigt - Johannus Opus 255 och 355 

Johannus storsäljare Opus är ett perfekt övningsinstrument med "det lilla extra".  Fina högtalare och klangsköna samplingar bidrar till den konstnärlig arbetsglädjen. Vi fortsätter med våra paketpris! 

 

 1. Opus 255 med två manualer, 36 stämmor. 2 fotpistons för kombinationsstegning.
  Tangenterna med "Ivory feel" ger behaglig spelart. Pedalbelysning. Steglöst höj- och sänkbar bänk.
  137 500 kr.
 2. Opus 355 med tre manualer, 44 stämmor. 2 fotpistons för kombinationsstegning.
  Tangenterna med "Ivory feel". Pedalbelysning. Steglöst höj- och sänkbar bänk.
  168 400 kr.

Pedalklaviaturen är parallell-konkav (BDO-standard).  Priserna inkluderar moms, frakt till dörr samt installation med enkel intonation.  Inbärningskostnader kan tillkomma. 
Erbjudandet gäller t o m 30/4 2023. 

Mejla!

Ecclesia D350 - RESERVERAD FÖR SPEKULANT

Detta demoinstrument (utökat till 43 stämmor och ett par stämmor utbytta) ger även en bra bild av hur övriga Ecclesia-modeller fungerar. Den har stått i Uppenbarelsekyrkan i Hägersten,  i Vilunda kyrka i Upplands Väsby,  samt just nu i Markuskyrkan i Skarpnäck pga större arbeten med ordinarie orglar. Den har även gjort kortare inhopp i Aneby kyrka, Stockholms Oscarskyrka samt konserthusen i Norrköping och Linköping.

 

En välljudande orgel med varm och bred klang som har snyggt spelbord med förnämlig ergonomi. De kraftiga högtalarna (10.1) är lättplacerade med hjälp av 25 meter kabel. 

 

Skulle den falla i smaken kan vi göra ett riktigt bra pris på den, listpriset för en ny (2022) var ca 380 000 kr inkl moms. Denna är levererad våren 2020 och har endast varit ute på några få uppdrag. Den är ordentligt extrautrustad.  Vissa tillbehör är speciella för demoinstrument och kan flyttas över till våra andra orglar, vilket minskar priset ytterligare. Vi ger en bra offert! 

Mejla!

Hör av dig!

Manual och Pedal AB har nyligen flyttat, varför vi tillfälligt har minskat antalet instrument för demo och uthyrning. Men redan nu har vi fler möjligheter att erbjuda. Välkommen att provspela!